Rik:

Ruth is open, heeft geen oordelen en stelt mooie vragen. Door de vaak verrassende vragen gebeurde er altijd wat. De sessies met ‘programmeer momenten’ gaven altijd wel een nieuw inzicht of ervaring. Ruth laat merken dat ze gehoord heeft wat ik vertel en maakt daar slim gebruik van. Ze heeft vaak creatieve en verrassende ingevingen die echt binnen komen.”

Floor, talent Acquisition Manager:

Ruth is een prettige, rustige coach en kan oordeel loos luisteren. Ze is goed voorbereid op de sessies.

Jeroen, business transformation consultant:

Ruth is een fijne gesprekspartner die verdiepende vragen stelt en weet bijpassende oefeningen in te zetten. Ruth is een prettige, open en professionele coach. Zij straalt rust uit en weet wanneer ze een vraag moet stellen en wanneer zij iemand even kan ‘laten worstelen’ met een vraag. Systemisch werk heeft zij op een prettige manier ingezet, met oog voor wat er in het moment gebeurt, en in de periodes daarna.”

Esther, communicatiemedewerker:

Ruth heeft mij enorm geholpen met het overwinnen van negatieve overtuigingen. We hebben gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en het voeren van een sollicitatiegesprek. Mede dankzij deze sessies heb ik een nieuwe baan gevonden. Je merkt aan Ruth dat ze het leuk vindt om mensen te coachen. Ze geeft sturing aan de sessies.”