Loopbaancoaching

Leef je droom. Neem je herinneringen mee en maak nieuwe herinneringen. Ze zijn brandstof voor het leven.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen wensen en verlangens voor de toekomst. Een coachtraject zal dan ook altijd afgestemd zijn op de wensen en doelen van het individu. Coaching zal je helpen om de regie die je hebt op je eigen leven te versterken waardoor jij voor jezelf en een ander het verschil kunt maken.

Waarom loopbaancoaching?

Je leeft je leven, en je werkt je werk. Toch knaagt er iets. Je hebt behoefte aan verandering en je vraagt je af hoe je dat kunt aanpakken. Deze behoefte kan vanuit jou zelf komen of door omstandigheden zoals een reorganisatie of ziekte. Persoonlijke loopbaancoaching kan daarbij ondersteunen. Mijn uitgangspunt in loopbaancoaching is jouw identiteit en daar waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Identiteit en hart gestuurd.

Loopbaan-vragen en gedachten

 • Ik wil stappen in mijn carrière zetten.
 • Ik dreig mijn baan te verliezen. Wat nu?
 • Ik wil meer balans in werk en privé.
 • Ik wil meer de regie pakken over werk en privé.
 • Ik haal te weinig voldoening uit mijn werk. Hoe los ik dat op?
 • Ik wil mijn talenten meer inzetten.
 • Ik sta op een ‘kruispunt’ in je leven, leeftijd 40, 50 jaar.
 • Ik ga bijna met pensioen. Wat kan ik doen, wat wil ik doen?
 • Ik voel mij vermoeid.
 • Ik heb last van stress.
 • Is het volgen van een opleiding een goed idee?

Methode Koersonderzoek Hoogendijk

Tijdens het loopbaan traject wordt er gewerkt met de methode Koersonderzoek van Hogendijk. In combinatie met NLP technieken kunt er uitgegaan worden van een meer dan alleen loopbaan. Er wordt ook gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en indien noodzakelijk het opheffen van belemmeringen.

Wat levert het je op?

 • Je weet wie je bent, én wie je wilt zijn.
 • Je ont-dekt waar je energie van krijgt.
 • Je ont-dekt welke rollen je vervult.
 • Je ont-dekt wat voor jou belangrijk is.
 • Je ont-dekt opnieuw je kwaliteiten.
 • Je weet hoe jij jou ik kunt inzetten voor je doel.
 • Inzicht in denken, doen en voelen.
 • Stappen naar een andere baan of niet.
 • Wie weet ga je wel iets héél nieuws ont-dekken en doen!

Voor de werkgever

 • Werknemers die werk doen waar ze energie van krijgen.
 • Tevreden werknemers.
 • Hogere productiviteit.
 • Lager ziekteverzuim.
 • Meer werkplezier.

Coachtrajecten vanuit de werkgever in overleg met werkgever en werknemer.