Ontdek jezelf zodat je kunt denken, doen en voelen wat jij wilt.

Als jij jouw eigen – wijsheden  kent, dan kun je bewuster kiezen voor wie jij wilt zijn op elk moment. Daarmee heb je de sleutel in handen tot verandering, tot het behalen van doelen op korte en uiteindelijk op lange termijn.

Iedereen heeft van nature de mogelijkheid gekregen om te kiezen. Vaak komen er gedachten in je op. Die geef je betekenis door er woorden aan te verbinden. Dan kom je in actie, waarna er een resultaat. Tussen al deze stappen door maak je keuzes. De ene keer bewust, de andere keer onbewust. Belangrijk om te weten is dat je geen goede of foute keuzes maakt. Keuzes maak je in het moment waarop jij bent wie jij op dat moment wilt zijn. En soms bereik je niet wat je wilt. Je zit niet lekker in je vel, je hebt minder zelfvertrouwen, je wilt wel graag een nieuwe uitdaging op gebied van werk, of privé en het is nog niet zo makkelijk om de juiste stappen te zetten. Dan is het tijd om te veranderen. Dan is het tijd om je bewust te worden van de gedachtes die je hebt, je overtuigingen, je wensen, je kwaliteiten: je eigen-wijsheden. Verander je gedachten, zet je kwaliteiten in en je bent in staat om je zelf te ontwikkelen in wie jij wilt zijn. 

Jouw leven begint als jij er voor kiest te gaan leven vanuit jouw eigen -wijsheden.

 • Waar droom ik van?
 • Welke emoties bepalen mijn keuzes?
 • Wat zijn mijn overtuigingen?
 • Wat vind ik belangrijk?
 • Waar ben ik goed in?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Wat wil ik bereiken?
 • Wat is mijn doel?

Als je antwoorden hebt gevonden op deze vragen kun je de volgende vragen beantwoorden:

 • Hoe creëer ik balans tussen werk en privé?
 • Hoe motiveer ik mijzelf om mijn doel te halen?
 • Wat kan ik doen om lekker in mijn vel te zitten?
 • Hoe doorbreek ik het in cirkeltjes blijven denken? Beter gezegd: Hoe doorbreek ik mijn beperkende patronen?
 • Hoe ga ik doen wat echt belangrijk is voor mij?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik kan zijn wie ik wil zijn?